КОНТАКТИ
Про нас
Як працює
Продукти
Індустрії
Бібліотека
Про нас
Як працює
Продукти
Увійти
/
RU
UA
СТАТТЯ
Як покращити якість повітря в приміщенні
Якість повітря в приміщенні, зниження патогенів, контроль запахів
Як покращити якість повітря в приміщенні
Поділіться статтею зі своїми друзями
Чисте повітря в приміщенні необхідне для нашого здоров'я і добробуту. Тому не дивно, що протягом тисячоліть люди працювали над поліпшенням якості повітря в приміщеннях (IAQ): починаючи з махання листом лотоса стародавніми єгиптянами, потім з вентиляторами Да Вінчі, що приводяться в рух водою під час епохи Відродження, потім перша система опалення, вентиляції та кондиціонування (HVAC) під час Другої промислової революції, а тепер і за допомогою технології голчастої біполярної іонізації (NPBI ®).

Завдяки усуненню переносних по повітрю частинок, запахів і патогенів, революційна технологія голчастої біполярної іонізації NPBI від Global Plasma Solutions ® (GPS®) забезпечує чисте повітря в приміщенні без утворення шкідливого озону або інших непотрібних побічних продуктів. Ця технологія знижує кількість мікробів, що циркулюють в офісі, допомагає дітям з астмою легше дихати в школі та запобігає зростанню шкідливих бактерій в лікарнях. З початку пандемії COVID-19 NPBI також зайняв центральне місце в якості одного з найважливіших елементів багаторівневого підходу до уповільнення поширення вірусу.

У ВАШОМУ БУДИНКУ ВЖЕ Є СИСТЕМА ВЕНТИЛЯЦІЇ І КОНДИЦІОНУВАННЯ, ЯКУ ПОТРІБНО ДОЛУЧИТИ ДЛЯ БІЛЬШОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ

У 2020 році пандемія COVID-19 зробила якість повітря в приміщеннях головним пріоритетом практично в одну мить. Є висока ймовірність, що ваші внутрішні приміщення вже мають системи вентиляції та кондиціонування, відомі як HVAC, які є ідеальною відправною точкою для інноваційної технології очищення повітря.

«Системи HVAC існують вже понад століття, - сказав Девід Шурко, директор з розвитку бізнесу компанії GPS. «Тепер, завдяки коронавірусу, якість повітря в приміщенні, нарешті, стало пріоритетом для переважної більшості менеджерів, керівників».

«Гарна новина полягає в тому, що ви можете покращити якість повітря в приміщенні та боротися з патогенами, використовуючи теперішню систему опалення, вентиляції та кондиціонування повітря HVAC в якості інфраструктури для доставки і поширення біполярних аероіонів».

Запатентована технологія голчастої біполярної іонізації NPBI працює, викидаючи аероіони в повітряний потік будівлі через систему HVAC. Коли іони поширюються по приміщенню, вони прикріплюються до зважених в повітрі часток, включаючи занечищувальні речовини, пил, лупу, пилок, дим і патогени (наприклад, бактерії, цвіль і віруси). Цей процес, називається агломерацією, призводить до утворення великих скупчень, які повітряний фільтр системи HVAC може вловлювати і безпечно видаляти з повітря. Як тільки кластери досягають певного розміру, вони можуть бути легше захоплені повітряним фільтром HVAC.

Звичайно, коронавірус різко підвищив поточний попит на рішення для покращення якості повітря в приміщеннях. Але здатність біполярної іонізації NPBI боротися з патогенами, забезпечувати економію електроенергії, контролювати запахи і нести інші переваги робить голчату біполярну іонізацію вкрай потрібною в довгостроковій перспективі.

На щастя, NPBI - це економічне рішення, яке також легко змонтувати.
«Ця технологія майже не збільшує тимчасових і номінальних витрат на нові будівельні проєкти», - сказав Джим Мангін, президент Hoffman & Hoffman, компанії з проєктування систем опалення, вентиляції та кондиціонування, автоматизації будівель і обслуговування. У більшості випадків компактний розмір і прості вимоги до установки продуктів GPS NPBI дозволяють встановити їх практично в будь-якому місці за лічені хвилини. Навіть великі проєкти, що охоплюють тисячі квадратних метрів внутрішнього простору, зазвичай є простими і швидкими роботами.

"Нам подобається спростити процес", - сказав Чарлі Уодделл, засновник GPS і технічний директор.

ЧИСТЕ ПОВІТРЯ В ПРИМІЩЕННІ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ І ПІСЛЯ ЇЇ ЗАКІНЧЕННЯ

Хоча COVID-19 поставив якість повітря в приміщенні на перше місце, застосування технологій очищення повітря виходить далеко за рамки пандемії. NPBI, зокрема, вирішує широке коло проблем, пов'язаних з якістю повітря в навколишньому середовищі, які будуть відігравати важливу роль і в майбутньому. По суті, це ефективний і економічний спосіб привнести свіжість повітря як в природі в приміщення.

«Врешті-решт, наша мета і ціль наших клієнтів - зробити повітря в приміщенні більш придатним для дихання»
, - сказав Уодделл. «Приємно усвідомлювати, що ми покращуємо життя людей, просто очищаючи повітря».