КОНТАКТИ
Про нас
Як працює
Продукти
Індустрії
Бібліотека
Про нас
Як працює
Продукти
Увійти
/
RU
UA
СТАТТЯ
Безпека і ефективність технології іонізації: Зобов'язання GPS
Безпека і ефективність технології іонізації: Зобов'язання GPS
Поділіться статтею зі своїми друзями
Global Plasma Solutions ® понад 13 років надає безпечні передові рішення, що допомагають нашим клієнтам покращити якість повітря в приміщеннях. Недавні повідомлення Kaiser Health News і згодом взяті іншими, такими як CNN.com, PBS.org і Education Week, представляють неповне уявлення про технології голчастої біполярної іонізації GPS NPBI® і вартих за нею випробуваннях.

GPS має і продовжує робити безпрецедентні зобов'язання по тестуванню безпеки та ефективності наших продуктів, і ми продовжуємо тісно співпрацювати з деякими з найбільш надійних національних наукових лабораторій.

Досвід більш ніж 500,000 установок по всьому світу і кілька досліджень підтверджують, що наша унікальна вдосконалена технологія голчастої біполярної іонізації (NPBI®) допомагає безпечно зменшити кількість частинок і патогенів, і те що вона може принести величезну користь і підвищити ефективність в рамках комплексного багатоетапного очищення повітря.

НЕ УСІ ТЕХНОЛОГІЇ ІОНІЗАЦІЇ ДАЮТЬ ОДНАКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ

Стаття Kaiser Health News невірно описує всі електричні очищувачі повітря, і особливо технології іонізації, як таких, що виробляють шкідливі побічні продукти, такі як озон, вище допустимих меж. У випадку з GPS все інакше.

Технологія GPS NPBI сильно відрізняється від інших технологій іонізації тим, що вона заснована на фізиці низьковольтних додатків, забезпечуючи при цьому всі переваги біполярних іонів, але не виробляючи шкідливих рівнів озону, які часто пов'язані з іншими електричними очисниками повітря. Фактично, недавнє незалежне тестування, проведене Intertek Laboratories, підтвердило, що технологія GPS NPBI не збільшує вимірювані побічні продукти ЛОС.

Ми також пишаємося тим, що наші продукти відповідають суворій процедурі перевірки екологічних вимог UL за нульовими викидами озону з повітроводів - UL 2998. Ця незалежна сертифікація також відповідає стандартам ASHRAE і дотримується останнім рекомендаціям EPA і CDC про те, що «пристрій відповідає стандарту UL 2998 сертифіката ".

ЛІДЕР В ІННОВАЦІЯХ

У статті Kaiser Health News особливо підкреслюється використання GPS камери «розміром з взуттєву коробку» під час початкового тесту ефективності нашої технології проти вірусу SARS-CoV-2 в червні 2020 року. Це дослідження було завершено в одній з перших лабораторій в країні, щоб зробити тестування SARS-CoV-2, коли інші великі лабораторії не могли або не хотіли проводити це тестування через протоколи пандемії. Для проведення важливих початкових досліджень ефективності технології GPS в зниженні SARS-CoV-2 компанія Innovative Bioanalysis розробила невелику наукову випробувальну камеру для використання, а також розробила відповідні протоколи для безпечного проведення випробувань в більшій камері розміром з кімнату.

Стаття не згадує важливу додаткову надану інформацію, що в липні 2020 року, як тільки з'явилася велика камера з рівнем біобезпеки 3, GPS почав всі свої випробування в більшій камері розміром 20 х 8 х 8 футів (6,1 х 2,4 х 2, 4 метри). Результати ефективності камери більшого розміру відповідали результатами первинного тестування камери меншого розміру. Крім того, останнє тестування, проведене у квітні 2021 року демонструє, що технологія GPS NPBI створила середовище, яке дозволяє нейтралізувати в повітрі до 98,33% патогенів SARS-CoV-2 за 60 хвилин.

ВІДДАНІСТЬ ЧЕСНОСТІ

Дані, які ми повідомляємо, мають основоположне значення для нашої місії в Global Plasma Solutions. Наші клієнти можуть бути впевнені, що ми постійно прагнемо до кращого у своєму класі, незалежній перевірці продуктивності та дослідженням технологій, щоб надавати як безпечні, так і ефективні продукти. Ми також прагнемо до подальшого розвитку стандартів і методологій тестування, актуальних для реальних умов, і як і раніше відкриті для роботи з іншими, які поділяють чесне прагнення до поліпшення якості повітря в приміщеннях.

У звіті Kaiser Health News йдеться, що при тестуванні GPS використовується «вдвічі більший рівень іонів, ніж його керівники публічно заявили, що ці пристрої можуть доставити». Щоб уточнити, незалежні випробування прийшли до висновку, що при концентрації 18,000 негативних іонів кількість переносних по повітрю вірусів зменшилася на 98,33% за 60 хвилин в лабораторній камері. В реальних умовах і монтажах аналогічна щільність іонів на кубічний сантиметр досяжна і підтримується за допомогою технології GPS NPBI. Щільність іонів на кубічний сантиметр в будь-якому заданому просторі залежить від безлічі факторів навколишнього середовища. Концентрація іонів в реальних просторах з використанням NPBI спостерігалися в діапазоні від 2,000 до понад 40,000 загальних іонів на кубічний сантиметр. GPS продовжить надавати клієнтам інформацію, засновану на попередньому досвіді та висновках, щоб допомогти їм з установкою і допомогти їм визначити, як найкраще оптимізувати концентрацію іонів. Замовникам необхідно вивчити всі доступні дані та прийняти обгрунтоване рішення про те, чи підходять продукти GPS для їх бажаного застосування і середовища.

GPS регулярно проводить дослідження на різних рівнях концентрації іонів, і ми як і раніше прагнемо зробити методології та результати випробувань, включаючи тестування чутливості, моделювання, спеціальні випробування і польові випробування, доступними для всіх клієнтів і потенційних клієнтів.

Ми підтримуємо наші технології, наші продукти та ту важливу роль, яку вони грають, допомагаючи закладам усіх типів розв'язувати проблеми якості повітря в приміщеннях. Ми продовжимо проводити розширені випробування і стандарти, і ми будемо невпинно працювати над тим, щоб у клієнтів була інформація, необхідна їм для прийняття обґрунтованих рішень.